Arama
Arama Sonuçları
Afetlerin Valisi Avni Çakır'a veda...
17 Haziran 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği görevine atanan Vali Avni Çakır, 3 yılı aşkın bir süredir devam ettiği görevine veda ediyor. Yeni yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muş Valiliği'ne atanan Vali Çakır, görev yaptığı kısa sürede içerisinde Kastamonu halkının sevgisini ve teveccühünü kazanması dolayısıyla güzel hatıralarla anılacak.
"Unutmayacağımız bir anı oldu"
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü her geçen yıl artan bir katılımla gerçekleştirilirken bu yılki yürüyüşte ilk kez bir Kaymakam da yer aldı.
"Yüreği vatan aşkıyla çarpar, Kastamonu’nun"
AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, dün sona eren Atatürk ve İstiklal Yürüyüşü bitişinde gelen yürüyüşçüleri karşıladığı fotoğrafı; "Yüreği vatan aşkıyla çarpar, Kastamonu’nun.." sözleriyle paylaştı.
Minik Ayşe'den mesaj var
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü'nün en genç yürüyüşçüsü olan 3 yaşındaki Ayşe Vefa'ya madalyası Vali Avni Çakır tarafından verildi. Kimi yerde yürüyen kimi yerde de annesinin sırtında ilerleyen minik Ayşe ve annesi Şehit Şerife Bacı'yı anımsattı. Madalyasını Vali Çakır'ın elinden alan Ayşe Vefa, tüm Kastamonu'ya seslenerek; 'Herkes bu yolu yürüsün' dedi.
'İstiklal Yolunda Sohbet'
GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İSTİKLAL YOLU VİDEOSU
İstiklal Yolu’nda final günü
9 HAZİRAN’DA İNEBOLU’DAN BAŞLAYAN YÜRÜYÜŞ, BUGÜN İL MERKEZİNDE SONA ERECEK
Çadırlar kuruldu, kamp ateşi yakıldı
Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşçüleri, Seydiler Halkacı Kamp alanına ulaştı.
Yürüyüşçüler, Seydiler'e vardı
Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşçüleri Seydiler ilçesine vardı.
İstikamet Seydiler
Ödemiş mevkiinden ayrılan yürüyüşçüler, Seydiler ilçesine doğru ilerliyor.
Yürüyüşçüler Ödemiş Köyü mevkiinde
Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşü devam ediyor. Yürüyüşçüler Ödemiş Köyü mevkiine vatdı. Burada öğle yemeğinin ardından Seydiler ilçesine doğru yürüyüşe devam edecekler.
Dağcılık şiirini okudular
Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşü devam ediyor.
Çadırlar kuruldu
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü 3. gün de devam etti. Küre Ecevit Hanı Kamp alanına ulaştı. Yürüyüşçüler akşam yemeğinden sonra dinlenmeye geçecek.
"İstiklal Yolu Milli Mücadele'nin can damarı"
9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü dolayısıyla İnebolu Limanı'nda düzenlenen törene katılan AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, "Şehit Şerife Bacı’nın torunları şühedanın izinde. İstiklâl Yolu milli mücadelenin can damarı, kahramanlığın ve vatan sevgisinin vücut bulmuş hali" ifadelerine yer verdi.
Eskişehir'den İstiklal Yolu Yürüyüşü için geldi
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü devam ediyor.
Pankart dikkat çekti
Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşü Taşoluk Köyü mevkiinde köyün girişine asılı pankart dikkat çekti.
Jandarma Atlı Birlikleri dikkat çekiyor
İnebolu Limanı'nda gerçekleştirilecek Atatürk ve İstiklal Yolu yürüyüşü programının yapılacağı kutlama alanında İl Jandarma Komutanlığına ait atlı birlikler dikkat çekiyor.
Kurtuluş yürüyüş için meydanda toplandılar
İstiklal Yolu yürüyüşü için heycan başladı. Yürüyüşçüler Cumhuriyet Meydanı'nda İnebolu'ya yola çıkmak için toplanmaya başladı.
İstiklal Yürüyüşü'nün detayları belli oldu
9 – 12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan 95 km’lik İnebolu – Kastamonu arası Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’ne katılım başvuruları başladı.
İstiklal Yolu Yürüyüşü başvuruları başladı
9-12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü için başvurular başladı.
CHP 3’ncü sıra adayı Kaplan: ‘Kastamonu İçin elimden geleni yapacağım’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
‘En büyük yatırımı insana yapacağız’
CHP İl Başkanlığı’nın milletvekili aday tanıtım toplantısı, Grand Moni Belediye Konferans Salonu’nda sonunda gerçekleştirildi.
CHP’nin Kastamonu Adayı Ziver Kaplan Kimdir?l Bakanlığa karşı dava kazanmıştı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kastamonu 3’ncü sıra milletvekili adayı Ziver Kaplan kimdir?
“En büyük teşekkür siz gençlere”
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen kapanış programıyla sona erdi.
Coşkulu karşılama
Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşçüleri, aralarında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun da bulunduğu coşkulu ve büyük bir kalabalıkla Kastamonu Kışla Parkı’nda karşılandı.
Adı artık ‘İstiklal’
Vatandaşlarla 70 kilometre yürüyen köpek, “İstiklal” ismini aldı. Yürüyüşçülerle birlikte yürüyen köpek, Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü’nün sembolü oldu.
Atıcı: "Atamıza selam götürün"
Kurtuluş Savaşı’nda İnebolu Limanı’na gelen cephanelerin taşındığı İstiklal Yolu’nda düzenlenen İstiklal Sürüşü'ne çok sayıda motosikletli katıldı. Motosikletliler, İnebolu-Ankara arasındaki 340 kilometrelik İstiklal Yolu'nu motosiklet ile geçecek. Sürücüler, Anıtkabir'de sürüşü sonlandıracak. Konuyla ilgili açıklama yapan Kaymakam Atıcı: "İnşallah kazasız, belasız, sancağımızı Anıtkabir’e kadar götürürsünüz. Bizlerden Atamıza selam götürün" ifadelerine yer verdi.
Yürüyüşçüler geliyor!
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu güzergahında düzenlenen "Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü bugün sona eriyor. Yürüyüşçüleri Kışla Parkı’nda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu karşılayacak.
Yürüyüşçüleri karşılayacak
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kastamonu'ya geliyor.
Komandolardan muhteşem gösteri
Kurtuluş Savaşı'nda İnebolu Limanı'na gelen silah ve cephanenin Anadolu'ya sevk edildiği tarihi İstiklal Yolu'nun İnebolu-Kastamonu güzergahında düzenlenen “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüyüşü” başladı. Bir kez daha o günleri hatırlamak için Türkiye'nin dört bir tarafından gelen vatandaşların yapacağı tarihi yürüyüşe komando birlikleri ile jandarma ekipleri de katıldı.